Ridhus

Äntligen! Nu är det ridbart i ridhuset!
Ridhuset är 22x50 meter och byggt av PNP AB under 2021 och har ett underlag av sand och klenflis.  Väggarna är delvis av perforerad plåt och genomskinlig plast, vilket ger ett unikt ljus. Bommar, sockerbitar och hinderstöd finns att tillgå.


Enskild ridning

Ridhuset är bokningsbart för enskild ridning tisdagar, torsdagar och lördagar mellan klockan 14.00 och 21.00.  Vi tillåter max 5 ryttare i ridhuset samtidigt, och förutsätter att alla följer de ridhusregler vi har (se nedan). Bokning sker enklast via SMS och swish till 0761-19 42 88. Pris 110 kr per ridtillfälle. Vill du komma på mer regelbunden basis ger vi offert.  

 

P.S För dig som vill filma din ridning! Hyr vårt Pixem-system så följer din mobiltelefon dig i alla lägen! Mer info: https://shop.movensee.com/en/

Boka hela ridhuset

Vi upplåter ridhuset för privata arrangemang såsom ridning för tränare, loppisar och hundträningar. Du kan hyra hela ridhuset per timme, halvdag eller heldag.  Vi hjälper gärna till att fixa en heldag eller hel kurshelg med allt vad det innebär

Kontakta oss för mer information. 
Regler för ridhus på Lövslätten- All ridning och hästhantering sker på egen risk.  
- Hos oss är det en självklarhet att vi håller rent efter oss själva och hästen. 
-  Var rädd om grejerna. 
- Inspänningar och andra rörelsehämmande gadgets får inte användas under ridning i ridhuset. 
- Endast schyssta metoder får användas i ridhuset och vid ledning/lastning av häst eller hund. Våld, tvång och höga rop tolereras inte, med undantag vid allvarlig fara för annan. 
- Vi strävar efter en trevlig och säker miljö för alla, såväl människor som djur och vi förutsätter att du medverkar till en sådan miljö. 
- Man får sjunga precis så mycket man vill. Och skratta. 
- Säg gärna till om du behöver hjälp. 
Brott mot dessa regler kan leda till tillsägelse eller avhysning från platsen. Återbetalning av erlagd avgift sker då ej.