Vill du bli medryttare?

Vill du bli medryttare till en välutbildad, trevlig och glad häst som behöver det lilla extra? Är du en ansvarsfull person som vill jobba långsiktigt för att du och den häst du rider ska bli ett samspelt team som håller i längden? Är du intresserad av inlärningsteori, balans och inte minst att ha skoj till häst och har några år i sadeln allaredan? Kanske är du till och med en hoppetjej?
Eller så kanske du söker någon att lunka ut med i stilla ro, och träna lite upp din förmåga att kommunicera med hästar från backen?
Då kanske vi har en häst åt dig!
Vi har flera hästar som är väl utbildade (minst LA) och som skulle trivas med att få en xtra-matte minst två dagar i veckan. Vi lägger upp schema tillsammans och du får själv styra din utveckling, med hjälp av Helena Norrby som tränare (och som också kontinuerligt rider alla hästar). Lektioner och sällskap ute, coaching i hästhantering och inte minst matyttiga stalltips ingår!
Du behöver till gång till bil och inte minst tid att rå om din häst för att kunna bli medryttare för oss, då vi bor och lever en bit ute på landet i Skinnskatteberg.
Kontakta oss om du är intresserad.