Bo på Hästgård!

Nu finns chansen att hyra boende på gården och ha självhushåll. Boendet består av ett lanthus med egen infart, tre sovrum med plats för upp till sju personer, stort fullt utrustat kök, badrum, vardagsrum och matrum. IR-bastu, tvättmaskin och torktumlare finns att disponera på gården. 

Ni får chansen att delta i alla vardagssysslor på gården, lära känna hästarna på en djupare nivå och ta lektioner eller rida ut i den förunderliga bergslagsnaturen - vi lägger upp schemat efter era önskemål! Givetvis får man testa WE-bana (hinderbana till häst), och prova på såväl hästagility som barbackaridning om man så vill. För de som vill finns mycket annat att göra i krokarna också - fiska, vandringar, cykla, uppleva historiska miljöer i närområdet och självklart bada i någon av alla de fantastiska sjöar som finns i området. 

För pris för själva boendet och tillgänglighet - klicka och boka här. För bokning av själva "hästeriet", kontakta Helena Norrby, helena@losatyglar.se, 0761-19 42 88 så lägger vi upp en helg som passar er! 

Välkomna!