Ett år av förvandling!

Om 2020 var ett år av avslut - då vi avslutade en mångårig tradition av lektioner, läger och kurser , blir 2021 ett omvandlingens år. Nu stundar nya tider. På riktigt! 
Här väntar vi in ett ridhusbygge (juli), äppelplantering (höst) och dammbygge (sommar). Vi fejar, donar och rustar upp. Gården kommer aldrig bli som förr. Den kommer blir så vacker, så rolig och så toppen! Från augusti räknar vi  med att kunna ta emot gäster för boende och "gårdsliv" igen på ett lite mer normalt sätt. 
Men de egna kurserna och lektionerna kommer inte komma tillbaka. Det blir istället andra tränare som får ta vid, och vi kommer att satsa vår tid och vårt engagemang på dessa över 400 äppelträd som vi kommer ge all vår kärlek till! Och självklart till gäster som kommer förbi, tränar för andra tränare eller för egen del i ridhuset, och med allt annat vi har att stå i. Vi har också stora planer på nya tjänster vi kommer kunna erbjuda besökare - hit till Lövslätten, där hästlivet och lantlivet ger så mycket mer! Vi önskar er en hjärtligt fin sommar. Och måtte vi få bli sociala igen, resa och träffas och göra allt det där som gör livet värt att leva. 
Helena, verksamhetsansvarig