Lektioner på och utanför gården 


Vill du lära dig att hitta ett positivt samarbete med din häst, vill du utvecklas i din ridning och få en ökad förståelse för hästar i allmänhet och ridning i synnerhet? Då kan vi hjälpa dig. För oss är samarbete, långsiktighet och förståelse ledord i all hästhantering och vid ridning och vi har över 20 års erfarenhet inom vårt område och en passion för det vi gör! 

Vill du lyckas i sadeln? Som ryttare är det vi som guidar hästen till framgång. Endast en häst i balans och i god fysik kan lyckas med sin uppgift. Endast en häst som VILL jobba för sin ryttare kan glänsa på ridbanan och vara en säker samarbetspartner. Endast en häst som förstår vad vi säger kan lyssna och leverera. Ett ekipage som jobbar tillsammans har roligt, är säkert och kan utvecklas. Vi kan lotsa dig på vägen för att förstå vad som behövs för att få hästen att lyckas.  


Vår instruktör Helena Norrby håller ridlektioner, clinics och kurser i hästhantering och ridning, främst dressyr, på hemmaplan och annorstädes efter överenskommelse. Du kan rida din egen häst eller, om du rider på Lövslätten, låna en av våra välutbildade arbetskamrater. Minsta antal lektioner vid resa från gården är 3 st. Reseavgift kan tillkomma.  

Kontakta Helena på helena@losatyglar.se för mer info om vad vi kan erbjuda dig och vilket pris som gäller. 

För ett bättre teamwork mellan häst och ryttare! 

 OBS! Var rädd och din och vår tid! Om du behöver avboka, så gör det i god tid. Om vi får infon i tid hinner vi planera om, och någon annan kan istället hänga på! Vi tar oss rätten att debitera för lektion som avbokas senare än 24 timmar innan lektionen, om inte något riktigt akut hänt.


"No hour of life is wasted that is spent in the saddle."

- Winston Churchill -


 

Horses and children, I often think, have a lot of the good sense there is in the world.

- Josephine Demott Robinson -

 

 

Våra ledord:  samarbete, respekt, kroppsspråk, empati, förståelse, timing, känsla, ödmjukhet, att guida, fokus, prestigelöshet, glädje, humor, tydlighet, klarhet, utveckling, tillsammans, lätthet. Läs gärna mer om vår filosofi under fliken med samma namn. 

Förebilder 

Vår hästhanteringsfilosofi bygger på en stark respekt för och kärlek till hästen. Vi tränar utifrån en inlärningsteoretisk grund och utifrån den kunskap etologerna har att förmedla oss hästälskare. Vi har bland annat Leslie Desmond, Tristan Tucker, Andrew McLean, Gerd Heuschmann, Per Waaler och Perry Wood som förebilder i vårt arbete med hästar, och ser hästarna som de bästa lärarna och mentorerna.Skriv gärna till oss i nedanstående formulär! Var dock försiktig med att lämna ut personliga uppgifter! Alternativ är att kontakta oss via helena@losatyglar.se och telefon 0761-19 42 88