Lektioner och ridning på Lövslätten 


Från hösten 2020 och framåt kommer det finnas möjlighet att rida för välrenommerade tränare (se även våra kurser sommar 2020 för Elettra Sonedotter, CR-tränare!).  


Det finns också möjlighet att komma och rida vardagar hos oss för dig som vill utvecklas till häst.  Vi tar emot ryttare på vardagar och helger som vill komma regelbundet och som satsar på en långsiktig utveckling utifrån hästens perspektiv. Kontakta Helena på helena@losatyglar.se för mer info om vad vi kan erbjuda dig! 

För ett bättre teamwork mellan häst och ryttare! 


"No hour of life is wasted that is spent in the saddle."

- Winston Churchill -


 

Horses and children, I often think, have a lot of the good sense there is in the world.

- Josephine Demott Robinson -

 

 

Våra ledord:  samarbete, respekt, kroppsspråk, empati, förståelse, timing, känsla, ödmjukhet, att guida, fokus, prestigelöshet, glädje, humor, tydlighet, klarhet, utveckling, tillsammans, lätthet. Läs gärna mer om vår filosofi under fliken med samma namn. 

Förebilder 

Vår hästhanteringsfilosofi bygger på en stark respekt för och kärlek till hästen. Vi tränar utifrån en inlärningsteoretisk grund och utifrån den kunskap etologerna har att förmedla oss hästälskare. Vi har bland annat Leslie Desmond, Tristan Tucker, Andrew McLean, Gerd Heuschmann, Per Waaler och Perry Wood som förebilder i vårt arbete med hästar, och ser hästarna som de bästa lärarna och mentorerna.Skriv gärna till oss i nedanstående formulär! Var dock försiktig med att lämna ut personliga uppgifter! Alternativ är att kontakta oss via helena@losatyglar.se och telefon 0761-19 42 88