Kurser och läger!Vi erbjuder kurser för ungdomar och vuxna. Temat på lägren varierar enligt schema och på helgkurserna kan du själv välja om du har någon särskild inriktning du vill fokusera på. . Oavsett vilken nivå du rider på finns det plats för dig - alla ridpass anpassas efter din individuella nivå och ditt mål med din ridning! Du kan ta med dig egen häst eller rida på hästarna här på gården.

Kommande helg- och kortkurser 2019:  


12 oktober dagkurs Bästa Hästägaren del 3, Lövslätten, Skinnskatteberg.

18-20 oktober CR-träning med Elettra - Bli en följsammare ryttre, Lövslätten, Skinnskatteberg.

1-3 november Rid- och markhanteringshelg, Lövslätten, Skinnskatteberg. 


Bokningar för grupper om minst tre personer som vill skapa en egen träningshelg är möjliga.  Kontakta oss för mer information. 

Priser: träningshelger - 3 000 kr för all inclusive, 1700 kr för endast dag.  Helgkurserna inleds fredag em/kväll och avslutas vid femtiden på söndagen.  Bästa Hästägaren-kurser kostar 1 500 kr, kostnader för ev. boende och middag/ridning tillkommer.

För mer information om lägren: Följ oss här på "på gång"-sidan eller gilla oss på Facebook så får du aktuell info! 


P.S. 

Vi satsar på kvalitet - så vi har max 5-6 personer på varje ridkurs, max 10 personer för teoretiska kurser

och vi erbjuder minst två ridpass per dag! En hel del teori ingår också på varje kurs och läger, liksom markhantering och andra praktiska övningar med häst. Vi erbjuder ett mysigt boende på gården med dusch/toalett samt fullt utrustat kök i anslutning till det.

Stallplats/hagplats finns för dig med egen häst.  Pool (sommartid), badtunna (vintertid) och IR-bastu finns att bruka för dig som gäst,

och ett trevligt bad att besöka när ni är här, liksom fiskevatten och svampskogar.

 

Om inget annat anges genomförs kurserna på vackra Lövslätten i Skinnskatteberg. Vår coach Helena kan även erbjuda clinics och kurser runt om i Mälardalen. Återkommande och mycket populära sommarläger är till exempel dessa som årligen sker på Häståkeriet, Djurgården i Stockholm.


Vill du veta mer om oss och vår verksamhet?

Tveka då inte att kontakta oss!
Skriv gärna till oss i nedanstående formulär! Var dock försiktig med att lämna ut personliga uppgifter! Alternativ är att kontakta oss via helena@losatyglar.se och telefon 0761-19 42 88