Vintertid på Lösa Tyglar

Nu är det snart vinterlov för trötta skolelever och arbetstyngda vuxna. Det är hög tid att varva ner och hämta kraft för nytt år och nya möjligheter. Denna tid som är så mörk och kall, manar till eftertanke både på längden och tvären. 

Och känner du dig trött kan du alltid lysa upp mörkret med ett besök hos oss ! Så kommer kraften åter! För hästar betyder gemenskap, värme och närvaro. Hästar betyder glädje, liv och själsro. 

Om du  bara vill vara för dig en stund - så kom och prata med våra fina fyrbenta vänner. De har tid, de har ro och de lyssnar vansinnigt bra.  Känn närheten, närvaron, och friden genom att bara vara en stund. Vi kan bjuda på kaffe om du vill!

Behöver du frisk luft och känna dig som en del av vår fina natur? Ta då en ridtur i skogen med oss. Vi pratar om ditt eller datt, eller låter bara naturen omge oss i stillhet. 

Vill du förverkliga en dröm och kanske köpa dig en häst? Lär av oss hur du sköter om den bra, och få tips om hur du kan hitta en häst som passar dig. Vi kan också visa hur en sund häst är - snäll, rar, vaken och go. Du kan komma privat eller i grupp- vilket som passar dig bäst. 

Vill du under vinterdagarna redan nu planera vårens sommarens äventyr och gärna ser dem tillsammans med hästar - boka en helg hos oss, eller ett helt läger för sommaren. Det ger mervärde i vardagen och något att se fram emot, nu när mörkret sluter tätt om knuten. 

Välkommen till Lösa Tyglar - där hästlivet ger lite mer. <3